Informatie avond

Informatie avond kopen & wonen in Duitsland

Het kopen van een woning in Duitsland is nog altijd zeer aantrekkelijk en populair bij Nederlanders. Het Euregio Finanz  Center en Foqus Makelaardij organiseren daarom een voorlichtingsavond op 30 maart 2023 bij Van der Valk in Emmen en op 26 april bij Van der Valk in Enschede. De aanvang is 19.00 uur.

Op deze avond zullen diverse sprekers aanwezig zijn. Alle aspecten van het kopen en wonen in Duitsland komen aan de orde. De makelaar, de notaris, de hypotheek adviseur en de verzekeringsspecialist informeren u op welke wijze u uw emigratie naar Duitsland kunt realiseren.

De spreektaal van deze avond is Nederlands!! Deelname is gratis

 

Aan deze avonden werken mee Frans Ringsma van het Euregio Finanz Center, Daisy de Bruijn van Foqus Makelaardij, Casper Mols van de Ergo Versicherungen, Notaris Ronald Brinkman van Vechtstede Notarissen en Accountantskantoor Heisterborg International

 

Wanneer u emigreert naar Duitsland gaat u naar een ander land met andere regels. Laat u daarom goed en duidelijk voorlichten. U bent van harte welkom.

 

In verband met de grote belangstelling bij eerdere voorlichtings-avonden vragen wij u zich aan te melden via de onderstaande aanmeldlink. U krijgt na aanmelding een uitnodiging met het programma.

Gratis deelnemen aan deze informatie avond?