Vereinstraße 216 – 48599 Gronau

te koop
Object ID:
285.000 k.k.
01.01.1970
811
Oppervlakte: 81
Structure: 4 ( waarvan 3 slaapkamers ) Kamers
Soort woning: Rijtjeshuis
Verwarming: C.V-ketel, vloerverwarming en houtkachel
Kenmerken
Object kamer icoon Kamers: 4 ( waarvan 3 slaapkamers )
Object badkamer icoon Badkamers: 1
Property size icon Oppervlakte: 81 m²
Woonlaag icoon Badkamervoorzieningen: Regendouche, wastafel, toilet
Totale woonlagen icoon Woonlagen: 2
Bouwjaar icoon Bouwjaar: 1958
Verwarming icoon Verwarming: C.V-ketel, vloerverwarming en houtkachel
Soort object icoon Soort woning: Rijtjeshuis
Energielabel icoon Energielabel: 98,0 kWh/(m2·a) – label C
Parkeren icoon Parkeren: Op eigen terrein
Inhoud icoon Inhoud: 295
Aangeboden sinds icoon Aangeboden sinds: 10 Januari 2023
Property area size icon Perceel: 180 m²
Property garages icon Garage:
Property garages size icon Tuinoppervlak:
Extra ruimte icoon Extra ruimte: Berging
Voorzieningen
Air Conditioning
Balkon
Berging
Carport
CV-ketel
Dubbel glas
Garage
Glasvezel
Houten kozijnen
Houtkachel
Kelder
Kunststof kozijnen
Laadpaal
Mechanische ventilatie
Open haard
Overkapping
Paardenstallen
Rolluiken
Sauna
Schuur
Serre
Stadsverwarming
Veranda
Vloerverwarming
Warmtepomp
Waterbron
Wintergarten
Zonwering
Zwembad
Zwemvijver
Omschrijving

Kernsaniert, hochwertig renoviert, Fertighaus!

 

 

In een van de centrale straten van Gronau staat deze tussenwoning te koop. Dit is een huis wat helemaal verbouwd is, vanaf de basis hoogwaardig is opgebouwd, verbeterd, verduurzaamd en geïsoleerd. Bij binnenkomst merk je direct dat er liefde en aandacht besteed is aan deze renovatie. Werkelijk overal is aan gedacht, met veel zorg en stijl is deze woning duurzaam gerenoveerd. Je bent direct voor vele jaren klaar en vrij van verbouwing. Het is echt de dozen uitpakken en genieten.

 

 

 

Begane grond

 

De entree geeft toegang tot de woonkamer en via de trap direct toegang tot de eerste verdieping.

De woonkamer is ruim en heeft een open keuken welke nieuw is geplaatst. Een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur van Bosch accent line, denk hierbij aan een koelkast, vriezer, luxe oven, inductieplaat, afzuigkap en vaatwasser. De grote luxe 80×80 tegels geven een warm en ruimtelijk effect aan de woning. De tegelvloer is over de gehele begane grond doorgetrokken. De sfeervolle nieuwe schouw met houtkachel breekt de woonkamer en kan als verwarming dienen voor de begane grond. De volledige begane grond is uitgerust met vloerverwarming, apart bedienbaar per ruimte. Het toilet is ook volledig vernieuwd met een luxe hangtoilet en fontein. De gloednieuwe ketel van het merk Vaillant is keurig weggewerkt in de kastruimte. De derde kastruimte in de woonkamer is ingericht als wasruimte. Hier zit zowel aansluiting voor wasmachine en droger. Zowel toilet en wasruimte zijn voorzien van mechanische ventilatie. De aansluitende kamer is ruim en kan dienen als speelkamer, kantoor-/ praktijkruimte of als slaapkamer beneden.

 

Overal zijn nieuwe deuren geplaatst, de afvoer- en waterleidingen en de elektriciteit is vernieuwd en er zijn voldoende stopcontacten aangelegd. Voor de tv-aansluiting is aan beide zijden van de muur een aansluiting, hierdoor is het enkel en eenvoudig beslissen aan welke zijde van de muur de tv mag hangen of staan. Ook de sfeervolle, ingebouwde led spots geven de woonkamer een aangename verlichting.

 

 

 

Eerste verdieping

 

De trap naar de eerste verdieping is volledig vernieuwd en met gewapend beton opgebouwd. Vervolgens is dit met natuursteen en verlichting afgewerkt voor een luxe uitstraling. Op de overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is in dezelfde stijl als het toilet beneden afgewerkt. Luxe hangtoilet, een wastafel met meubel, (sfeervol) verlichte spiegel, designradiator en fraaie regendouche. Naast een beweegbaar raam is er ook nog mechanische ventilatie aanwezig. Over de gehele bovenverdieping ligt een nieuwe laminaatvloer in een sfeervolle naturel kleur. De slaapkamers zijn ook volledig vernieuwd en opnieuw gestuct, voorzien van sfeervolle led spots. Boven zijn alle ramen kunststof en uitgerust met rolluiken.  De slaapkamers kun je met de radiatoren verwarmen.

 

 

 

Buiten

 

Vanuit de keuken loop je via de openslaande deur zo de tuin in. De tuin is volledig opgeknapt. Nieuwe tuintegels zijn aangelegd, moderne verlichting geplaatst en een nieuw hekwerk met poort. De strak gestucte uitbouw maakt dat de tuin al erg sfeervol is. Het nieuwe tuinhuis biedt mogelijkheden om gereedschap of fietsen in op te ruimen en is voorzien van water en elektriciteit, tevens is er een waterbron aanwezig voor het eenvoudig sproeien van de tuin. Via de achterom kom je bij de eigen oprit. Hier kun je twee auto’s parkeren. Deze zeer rustige straat aan de achterzijde maakt dat kinderen hier gewoon lekker kunnen buiten spelen. Het dak van de woning is volledig opnieuw bekleed met bitumen en ook de extra geïsoleerd. Ook de dak boeien en de goten van de woning zijn allemaal volledig vernieuwd. De ramen aan de voorzijde zijn zeer geluiddempend. Hierdoor is er geen enkele overlast van de straat aan de voorzijde van de woning.

 

 

 

Omgeving

 

Gronau is een Duitse grensstad die grenst aan Enschede en Overdinkel. Je bent binnen enkele minuten in Nederland. Gronau heeft alle belangrijke faciliteiten, denk aan een supermarkt, apotheek, huisarts, tandarts, scholen, bakkerijen en restaurants. Deze woning ligt gunstig aan uitvalswegen naar Nederland en naar de Autobahn de A31 en A30 om verder Duitsland in te gaan.

 

 

 

Bijzonderheden

 

  • Volledig gerenoveerd (kernsaniert)
  • Hoogwaardig en modern afgewerkt.
  • Verduurzaamd en energielabel C
  • Luxe en gloednieuwe keuken met Bosch apparatuur
  • Sfeervolle houtkachel
  • Afgewerkte tuin, met achterom en eigen oprit
  • Nieuwe cv-ketel van het merk Vaillant (eigendom)

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak voor bezichtiging.

 

 

Wist je dat wij niet allen huizen aan- en verkopen in Duitsland maar ook kunnen financieren en ondersteunen in de hele emigratie naar Duitsland. Alles onder 1 dak.

 

 

Energieausweis: 98,0  kWh/(m2·a) – label C

 

 

Deze presentatie is met zorg samengesteld, ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten of overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief en informatief karakter. Koper wordt uiteraard in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te laten uitvoeren.

 

 

De makelaarskosten zijn voor rekening van de koper, deze bedragen 2,5%.

 

 

Deutsch

 

 

Kernsaniert, hochwertig renoviert, Fertighaus!

 

 

In einer der zentralen Straßen von Gronau steht dieses Reihenhaus zum Verkauf. Es handelt sich um ein Haus, das komplett renoviert, von Grund auf zu einem hohen Standard gebaut, verbessert, erhalten und isoliert wurde. Beim Betreten des Hauses merkt man sofort, dass die Renovierung mit viel Liebe und Sorgfalt durchgeführt wurde. Es wurde wirklich an alles gedacht, mit großer Sorgfalt und Stil wurde dieses Haus nachhaltig renoviert. Sie sind sofort einsatzbereit und für viele Jahre von Renovierungsarbeiten befreit. Es heißt wirklich: Kisten auspacken und genießen.

 

 

Erdgeschoss

 

 

Über den Eingang gelangt man in das Wohnzimmer und über die Treppe direkt in den ersten Stock.
Das Wohnzimmer ist geräumig und hat eine offene Küche, die neu installiert ist. Eine moderne Küche mit hochwertigen Geräten der Bosch accent line, z.B. Kühlschrank, Gefrierschrank, Luxus-Backofen, Induktionskochfeld, Dunstabzug und Geschirrspüler. Die großen luxuriösen 80×80-Fliesen verleihen dem Haus eine warme und geräumige Wirkung. Der Fliesenboden wurde im gesamten Erdgeschoss verlegt. Der attraktive neue Kamin mit Holzofen lockert das Wohnzimmer auf und kann als Heizung für das Erdgeschoss dienen. Das gesamte Erdgeschoss ist mit einer Fußbodenheizung ausgestattet, die für jeden Raum separat geregelt werden kann. Die Toilette wurde ebenfalls komplett renoviert und mit einer luxuriösen Hängetoilette und einem Springbrunnen ausgestattet. Der nagelneue Heizkessel der Marke Vaillant ist gut versteckt im Schrank untergebracht. Der dritte Schrankraum im Wohnzimmer ist als Waschküche eingerichtet. Hier gibt es sowohl Waschmaschinen- als auch Trockneranschluss. Sowohl die Toilette als auch die Waschküche haben eine mechanische Belüftung. Das Verbindungszimmer ist geräumig und kann als Spielzimmer, Büro/Praxisraum oder Schlafzimmer im Erdgeschoss genutzt werden.

 

Überall wurden neue Türen eingebaut, die Abfluss- und Wasserleitungen sowie die Elektrik wurden erneuert und es gibt genügend Steckdosen. Für den TV-Anschluss gibt es auf beiden Seiten der Wand Steckdosen, so dass man sich leicht entscheiden kann, auf welcher Seite der Wand der Fernseher hängen oder stehen soll. Die attraktiven LED-Einbaustrahler sorgen zudem für eine angenehme Beleuchtung des Wohnzimmers.

 

 

 

Erster Stock

 

 

Das Treppenhaus zum ersten Stock wurde komplett renoviert und mit Stahlbeton gebaut. Das Ganze wurde dann mit Naturstein und Beleuchtung vervollständigt, um ein luxuriöses Aussehen zu erzielen. Vom Treppenabsatz aus hat man Zugang zu zwei Schlafzimmern und dem Badezimmer. Das Badezimmer ist im gleichen Stil gehalten wie die Toilette im Erdgeschoss. Luxuriöse Hängetoilette, Waschbecken mit Schrank, (attraktiv) beleuchteter Spiegel, Design-Heizkörper und schöne Regendusche. Neben einem beweglichen Fenster gibt es auch eine mechanische Lüftung. Im gesamten Obergeschoss ist ein neuer Laminatboden in einem attraktiven Naturton verlegt. Auch die Schlafzimmer wurden komplett renoviert und neu verputzt und mit stimmungsvollen LED-Strahlern ausgestattet. Im Obergeschoss sind alle Fenster aus Kunststoff und mit Rollläden ausgestattet. Die Schlafzimmer können mit Heizkörpern beheizt werden.

 

 

 

Außerhalb

 

Von der Küche aus gelangen Sie durch die Flügeltüren direkt in den Garten. Der Garten wurde komplett renoviert. Es wurden neue Gartenfliesen verlegt, eine moderne Beleuchtung installiert und ein neuer Zaun mit Tor errichtet. Der dicht verputzte Anbau macht den Garten bereits sehr attraktiv. Das neue Gartenhaus bietet Abstellmöglichkeiten für Werkzeuge oder Fahrräder und ist mit Wasser- und Stromanschluss sowie einer Wasserquelle zur einfachen Gartenbewässerung ausgestattet. Der Hintereingang führt zu einer privaten Einfahrt. Hier können Sie zwei Autos parken. Diese sehr ruhige Straße im hinteren Teil bedeutet, dass die Kinder hier einfach draußen spielen können. Das Dach des Hauses wurde komplett mit Bitumen neu eingedeckt und zusätzlich isoliert. Auch die Dachtonnen und Dachrinnen des Hauses wurden komplett erneuert. Die vorderen Fenster sind sehr schalldicht. Dadurch gibt es keine Belästigung durch die Straße vor dem Haus.

 

 

 

Lage

 

 

Gronau ist eine deutsche Grenzstadt, die an Enschede und Overdinkel grenzt. Sie können innerhalb von Minuten in den Niederlanden sein. Gronau verfügt über alle wichtigen Einrichtungen, wie Supermarkt, Apotheke, Haus- und Zahnarzt, Schulen, Bäckereien und Restaurants. Die Immobilie liegt verkehrsgünstig zu den Fernstraßen in die Niederlande und zu den Autobahnen A31 und A30, die weiter nach Deutschland führen.

 

 

Einzelheiten

 

– Vollständig renoviert (kernsaniert)
– Hohe Qualität und moderne Ausführung.
– Energielabel C
– Luxuriöse und brandneue Küche mit Bosch-Geräten
– Atmosphärischer Holzofen
– Fertiger Garten, mit Hintereingang und privater Einfahrt
– Neuer Heizkessel der Marke Vaillant (Eigentum)

 

 

Neugierig? Rufen Sie uns an, um einen Termin für eine Besichtigung zu vereinbaren.

 

 

Wussten Sie, dass wir nicht nur Häuser in Deutschland kaufen und verkaufen, sondern auch die gesamte Auswanderung nach Deutschland finanzieren und begleiten können? Alles unter einem Dach.

 


Energieausweis: 98,0 kWh/(m2-a) – Etikett C

 

 

Diese Darstellung wurde mit Sorgfalt erstellt, jedoch können aus falsch angegebenen Maßen, Flächen oder sonstigen Daten keine Rechte abgeleitet werden. Die Daten sind rein indikativ und informativ. Der Käufer erhält selbstverständlich die Möglichkeit, bei Bedarf weitere Nachforschungen anzustellen.

 

 

Die Maklergebühren gehen zu Lasten des Käufers und belaufen sich auf 2,5 %.

Plattegronden

2D Begane grond oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

3D Begane grond oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

2D Eerste verdieping oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

3D Eerste verdieping oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

2D Perceel oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

3D Perceel oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding
Locatie
Adres: Vereinsstraße 216, 48599 Gronau (Westfalen), Duitsland
Straat:
Postcode:
Land: DE
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact over deze woning