Dullgarten 32 – 26907 Walchum

verkocht
Object ID:
379.500 k.k.
01.01.1970
1903
Oppervlakte: 120
Structure: 5 (4 slaapkamers) Kamers
Soort woning: Einfamilienhaus, levensloopbestendig
Verwarming: Cv-installatie (eigendom) bouwjaar 2018
Kenmerken
Object kamer icoon Kamers: 5 (4 slaapkamers)
Object badkamer icoon Badkamers: 2
Property size icon Oppervlakte: 120 m²
Woonlaag icoon Badkamervoorzieningen: toilet, urinoir, douche, ligbad, wastafel en vloerverwarming
Totale woonlagen icoon Woonlagen: 2
Bouwjaar icoon Bouwjaar: 1996
Verwarming icoon Verwarming: Cv-installatie (eigendom) bouwjaar 2018
Soort object icoon Soort woning: Einfamilienhaus, levensloopbestendig
Energielabel icoon Energielabel: F - 170,30 kWh / (m2*a)
Parkeren icoon Parkeren: Eigen terrein, meerdere auto's
Inhoud icoon Inhoud: ca. 400
Aangeboden sinds icoon Aangeboden sinds: 1 Mei 2023
Property area size icon Perceel: 1826 m²
Property garages icon Garage: 1 auto
Property garages size icon Tuinoppervlak: 1200 m²
Extra ruimte icoon Extra ruimte: schuur achter garage
Voorzieningen
Air Conditioning
Balkon
Berging
Buiten Jacuzzi
Carport
CV-ketel
Dubbel glas
Garage
Glasvezel
Houten kozijnen
Houtkachel
Kelder
Kunststof kozijnen
Laadpaal
Mechanische ventilatie
Open haard
Overkapping
Paardenstallen
Pelletkachel
Rolluiken
Sauna
Schuur
Serre
Stadsverwarming
Veranda
Vijver
Vloerverwarming
Warmtepomp
Waterbron
Wintergarten
Zonneboiler
Zonnepanelen
Zonwering
Zwembad
Zwemvijver
Omschrijving

In het geliefde Walchum staat deze vrijstaande woning aan de Dullgarten 32 te koop. Op steenworp afstand van de Nederlandse grens maar met alle nodige faciliteiten in het dorp Walchum. De dubbele carport, grote garage en fraai aangelegde tuin zijn slechts enkele pluspunten van de woning. De woning is levensloopbestendig en heeft de mogelijkheid om zowel beneden als boven te slapen. Deze woning is dan ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte in een groene omgeving.

 

De indeling is als volgt.

 

Begane grond

 

 

Door de entree centraal gelegen is in de woning kom je in de ruime hal die direct toegang geeft tot alle vertrekken op de begane grond. De ruime woonkeuken is voorzien van alle nodige apparatuur. De keuken heeft een mooie lichtinval door de aanwezige ramen. De begane grond heeft een (slaap)kamer die momenteel in gebruik is als werkkamer, echter is deze eenvoudig in gebruik te nemen als slaapkamer. Naast deze slaapkamer is er een badkamer. De badkamer is uitgerust met toilet, urinoir, wastafel, douche en radiator. De woonkamer heeft een fraaie parketvloer en openslaande deuren die toegang geven tot de hoogwaardige Wintergarten. De Wintergarten is door middel van glazen schuifdeuren zomers eenvoudig om te zetten naar een veranda. Door de glazen bouw van de Wintergarten heeft de woonkamer geen gebrek aan licht. Het is een waardevol verlengstuk van de woonkamer. Tevens heeft de wintergarten toegang via de bijkeuken. De bijkeuken is een fraaie ruimte om het nodige te kunnen opbergen. Mogelijkheden om wasmachine en droger op de begane grond aan te sluiten zijn aanwezig. Tevens is er nog een garderobekamer/bergruimte in de hal aanwezig.

 

 

Eerste verdieping

 

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 1 zeer ruim is. Er is een aparte kamer ingericht om wasmachine en droger te plaatsen. Daarnaast is er nog een volwaardige saunaruimte ingericht.

 

De badkamer is ruim en voorzien van een dubbele wastafel, toilet, bad en douche. Kortom een verdieping met zeer veel mogelijkheden.

 

Garage

 

 

De garage is ruim en heeft veel extra ruimte. Achter de garage nog een inpandige schuur met klusruimte en toegang tot de vlizozolder. In de schuur is ook de grondwaterpomp, de tuin is hierdoor eenvoudig te sproeien. De schuur heeft een eigen toiletruimte. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt om eventuele hobby’s uit te oefenen.

 

 

De carport op de oprit is geschikt voor 2 auto’s en opslag van de containers.

 

 

 

 

Tuin/Buiten

 

 

 

De tuin is rondom de woning en volledig omheind met groen en hekwerk. Vanuit de luxe Wintergarten kijk je heerlijk uit over de tuin. De volledige tuin is zeer fraai aangelegd met diverse thema’s.

 

 

Bijzonderheden

 

 

  • Rustig gelegen vrijstaande woning
  • Cv-installatie is van 2018 en eigendom
  • Ruim perceel met garage én carport
  • Luxe Wintergarten/veranda

 

 

Energieausweis:  Energie Label F – 170,30 kWh / (m2*a)

 

Omgeving van Walchum

 

Niet alleen de woning en de tuin zijn een fijne plek, maar ook de directe, bos- en akkerrijke omgeving. De woning staat aan de rand van het zeer groene Walchum, je loopt binnen enkele minuten het bos of de vrije natuur in. De directe toegang tot de groene en vrije omgeving leent zich dan ook uitstekend om wandelend of op de fiets op pad te gaan. Op steenworp afstand bevindt zich de Herzogsee, dit is voormalig zandwingebied wat is omgetoverd tot een fijn strandbad waar je heerlijk kunt wandelen, maar zomers ook heerlijk kunt recreëren. Het Marinapark ligt op 2 km afstand van de woning. Hier bevindt zich een haven voor plezierboten en biedt het terras met horeca een prachtig uitzicht over de haven of de Ems.

 

Walchum heeft niet alleen een mooie omgeving en toerisme, maar heeft ook alle noodzakelijke faciliteiten, denk hierbij aan een supermarkt, bakkerij, school, huisarts, fysiotherapeut tankstation en pinautomaat.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak voor bezichtiging. Wist je dat wij niet alleen huizen aan en verkopen in Duitsland maar u ook kunnen begeleiden bij het financieren en emigratie naar Duitsland. Alles onder 1 dak.

 

 

Deze presentatie is met zorg samengesteld, ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten of overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief en informatief karakter. Koper wordt uiteraard in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te laten uitvoeren.

 

 

De makelaarskosten zijn voor rekening van de koper, deze bedragen 3,57%.

 

Het kopen van een woning is een belangrijke financiële beslissing. Zeker als het om een aankoop gaat in Duitsland. Laat je daarom goed voorlichten. Wij werken samen met Euregio Finanz Center. Zij kunnen je alles vertellen over kopen en wonen in Duitsland.

 

 Alle adviseurs spreken Nederlands en Duits.

 

www.euregiofinanzcenter.de

 

 

***Deutsch***

 

Im beliebten Walchum steht dieses freistehende Haus am Dullgarten 32 zum Verkauf. Nur einen Katzensprung von der niederländischen Grenze entfernt, aber mit allen notwendigen Einrichtungen im Dorf Walchum. Der Doppelcarport, die große Garage und der schön angelegte Garten sind nur einige der Pluspunkte der Immobilie. Das Haus ist lebenssicher und bietet die Möglichkeit, sowohl im Erdgeschoss als auch im Obergeschoss zu schlafen. Diese Immobilie ist daher für Menschen geeignet, die Ruhe, Platz und eine grüne Umgebung suchen.

 

Die Aufteilung ist wie folgt.

 

Erdgeschoss

Durch den Eingang, der sich in der Mitte des Hauses befindet, gelangt man in die geräumige Halle, die direkten Zugang zu allen Räumen im Erdgeschoss bietet. Die geräumige Küche ist mit allen notwendigen Geräten ausgestattet. Durch die vorhandenen Fenster ist die Küche sehr hell. Im Erdgeschoss befindet sich ein (Schlaf-)Zimmer, das derzeit als Arbeitszimmer genutzt wird, aber auch problemlos als Schlafzimmer verwendet werden kann. Neben diesem Schlafzimmer befindet sich ein Badezimmer. Das Badezimmer ist mit Toilette, Urinal, Waschbecken, Dusche und Heizkörper ausgestattet. Das Wohnzimmer hat einen schönen Parkettboden und Flügeltüren, die den Zugang zum hochwertigen Wintergarten ermöglichen. Durch Glasschiebetüren kann der Wintergarten im Sommer leicht in eine Veranda umgewandelt werden. Durch die Glaskonstruktion des Wintergartens fehlt es dem Wohnzimmer nicht an Licht. Er ist eine wertvolle Erweiterung des Wohnzimmers. Der Wintergarten ist auch über den Hauswirtschaftsraum zugänglich. Die Spülküche ist ein schöner Raum für die Lagerung. Es besteht die Möglichkeit, Waschmaschine und Trockner im Erdgeschoss anzuschließen. Es gibt auch eine weitere Garderobe/Abstellraum im Flur.

 

Erster Stock

 

Im ersten Stock befinden sich 3 Schlafzimmer, wovon 1 sehr geräumig ist. Es gibt einen separaten Raum, in dem Waschmaschine und Trockner untergebracht werden können. Außerdem gibt es einen vollwertigen Saunaraum.

 

Das Badezimmer ist geräumig und mit einem Doppelwaschbecken, Toilette, Badewanne und Dusche ausgestattet. Kurzum, eine Etage mit sehr vielen Möglichkeiten.

 

Garage

 

Die Garage ist geräumig und bietet viel zusätzlichen Platz. Hinter der Garage gibt es einen überdachten Schuppen mit Stauraum und Zugang zum Dachboden. In der Scheune ist auch die Grundwasserpumpe untergebracht, mit der man den Garten leicht bewässern kann. Die Scheune hat einen eigenen Toilettenraum. Diese Räume sind ideal für Hobbys.

Der Carport an der Auffahrt ist für 2 Autos und die Lagerung von Containern geeignet.

Garten/Außenbereich

Der Garten ist um das Haus herum angelegt und vollständig eingezäunt und begrünt. Vom luxuriösen Wintergarten aus hat man einen schönen Blick über den Garten. Der gesamte Garten ist sehr schön angelegt mit verschiedenen Themen.

Einzelheiten

Ruhig gelegenes freistehendes Haus
Heizungsanlage ist von 2018 und Eigentum
Geräumiges Grundstück mit Garage und Carport
Luxuriöser Wintergarten/Veranda

 

Energieausweis: Energielabel F – 170,30 kWh / (m2*a)

 

Umgebung von Walchum

 

Nicht nur das Haus und der Garten sind ein schöner Ort, sondern auch die unmittelbare, wald- und feldreiche Umgebung. Das Haus liegt am Rande des sehr grünen Walchum, Sie gehen in wenigen Minuten in den Wald oder in die freie Natur. Der direkte Zugang zur grünen und freien Umgebung eignet sich daher hervorragend zum Wandern oder Radfahren. Nur einen Katzensprung entfernt liegt der Herzogsee, ein ehemaliges Sandgewinnungsgebiet, das in ein schönes Strandbad umgewandelt wurde, in dem Sie herrlich spazieren gehen und sich im Sommer erholen können. Der Marinapark ist 2 km vom Haus entfernt. Hier gibt es einen Hafen für Sportboote und die Terrasse mit Gastronomie bietet einen schönen Blick auf den Hafen oder die Ems.

Walchum hat nicht nur eine schöne Umgebung und Tourismus, sondern auch alle notwendigen Einrichtungen, wie z.B. einen Supermarkt, Bäckerei, Schule, Hausarzt, Physiotherapeut, Tankstelle und Geldautomat.

Neugierig geworden? Rufen Sie uns an, um einen Termin für eine Besichtigung zu vereinbaren. Wussten Sie, dass wir nicht nur Häuser in Deutschland kaufen und verkaufen, sondern Ihnen auch bei der Finanzierung und Auswanderung nach Deutschland behilflich sein können. Alles unter einem Dach.

Diese Präsentation wurde mit Sorgfalt erstellt, trotzdem können aus falsch angegebenen Maßen, Flächen oder sonstigen Daten keine Rechte abgeleitet werden. Die Angaben sind rein indikativ und informativ. Dem Käufer wird selbstverständlich die Möglichkeit gegeben, bei Bedarf weitere Erkundigungen einzuholen.

Die Maklergebühren gehen zu Lasten des Käufers und belaufen sich auf 3,57 %.

 

 

Virtuele rondleiding
Plattegronden

Kadastrale kaart oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Begane grond 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Begane grond 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Eerste verdieping 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Eerste verdieping 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Perceel 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Perceel 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding
Locatie
Adres: Dullgarten 32, 26907 Walchum, Duitsland
Straat: Dullgarten 32
Postcode: 26907
Land: DE
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact over deze woning