Hauptstraße 22 – 49846 Hoogstede

te koop
Object ID:
219.900 k.k.
01.01.1970
66
Oppervlakte: 76
Structure: 3 Kamers
Soort woning: Penthouse
Verwarming: C.V ketel in eigendom 2010
Kenmerken
Object kamer icoon Kamers: 3
Object badkamer icoon Badkamers: 1
Property size icon Oppervlakte: 76 m²
Woonlaag icoon Badkamervoorzieningen: Douche, toilet, wastafel
Totale woonlagen icoon Woonlagen: 1 woonlaag
Bouwjaar icoon Bouwjaar: 2010
Verwarming icoon Verwarming: C.V ketel in eigendom 2010
Soort object icoon Soort woning: Penthouse
Energielabel icoon Energielabel:
Parkeren icoon Parkeren: -
Inhoud icoon Inhoud:
Aangeboden sinds icoon Aangeboden sinds: mei 29, 2024
Property area size icon Perceel: - m²
Property garages icon Garage: -
Property garages size icon Tuinoppervlak:
Extra ruimte icoon Extra ruimte:
Voorzieningen
Air Conditioning
Balkon
Berging
Buiten Jacuzzi
Carport
CV-ketel
Dubbel glas
Garage
Glasvezel
Houten kozijnen
Houtkachel
Kelder
Kunststof kozijnen
Laadpaal
Mechanische ventilatie
Open haard
Overkapping
Paardenstallen
Pelletkachel
Rolluiken
Sauna
Schuur
Serre
Stadsverwarming
Veranda
Vijver
Vloerverwarming
Warmtepomp
Waterbron
Wintergarten
Zonneboiler
Zonnepanelen
Zonwering
Zwembad
Zwemvijver
Omschrijving

Beschrijving woning

 

Exclusieve en goed onderhouden penthouse flat in Hoogstede die modern en comfortabel wonen belooft. Met een royale woonoppervlakte van circa 76 m2 is het gelegen in een appartementencomplex appartementencomplex met in totaal 12 wooneenheden en kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen.

Deze drempelvrije penthouseflat biedt de optie van begeleid wonen, waarbij de diensten van Bürgerhilfe Emlichheim Pflegeeinrichtungen gGmbH gebruikt kunnen worden. Het combineert dus de voordelen van een eigen woonruimte met de voorzieningen van een begeleid wonen situatie. De flat is gemakkelijk te bereiken met de lift of via de trap.

 

 

Het interieur wordt gekenmerkt door een open ontwerp met drie kamers en extra brede deuren. De hoogwaardige inrichting bestaat onder andere uit een noodoproepsysteem, kunststof ramen met met meerkamersysteem en thermisch isolerende beglazing en elektrische rolluiken in grijs. De wasmachine, wasdroger, koelkast en vriezer kunnen samen op één platform worden geplaatst.

 

 

 

Indeling:

 

– Hal.

– Woon- en eetkamer met toegang tot het dakterras

– Keuken incl. inbouwkeuken in de kleur magnolia

– Slaapkamer met toegang tot het dakterras

– Werkkamer

– Badkamer met inloopdouche, WC, wastafel, handdoekradiator en extra vloerverwarming met RTL-ventiel

– Berging

 

 

 

Het U-vormige dakterras op het zuiden, westen en oosten is bijzonder indrukwekkend. Er is ook een bergruimte van ca. 6 m2 in de kelder. Het gebruik van de benedenverdieping en de fietsen- en prullenbakruimte is ook mogelijk.

 

De huishuur voor 2024 bedraagt 369,98 e. Het aandeel in de mede-eigendom bedraagt 103/1000 en omvat de bijzondere eigendom van het appartement op de bovenste verdieping inclusief het dakterras en de berging in de kelder met een totale oppervlakte van 76,87 m2.

 

Het penthouse wordt verhuurd opgeleverd en biedt dus een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.  Met betrekking tot de huidige huur geldt het volgende in overeenstemming met § 566 van het Duits Burgerlijk Wetboek (BGB), onderbreekt de aankoop van dit pand een bestaande huurovereenkomst niet. In overeenstemming met deze bepaling neemt de koper de rechten en plichten van de verhuurder over en neemt de koper de bestaande huurovereenkomst ongewijzigd over.

 

 

 

Details van de huur:

 

– Verhuurd sinds 01.03.2019

– €340,00 euro actuele koude huur.

– TARGET koude huur ca. €587,00 euro.

– Verkoper is bereid het verschil van €247,00 euro te betalen voor de duur van de huidige huurder (84 jaar oud) zodat de oudere dame kan blijven.

(De verhuurders hebben een relatie tot de huurder).

 

 

Beschrijving apparatuur

 

Het energiecertificaat is in aanvraag.

 

 

Ligging

 

Hoogstede, een schilderachtige gemeente in de provincie Bentheim, Noordwest-Duitsland, presenteert zich als een charmant hoekje van de wereld dat een harmonieuze combinatie biedt van landelijke flair en moderne levenskwaliteit. De idyllische locatie, genesteld tussen groene velden en glooiende heuvels.Hoogstede heeft een unieke sfeer die rust en ontspanning belooft.

 

Met zijn goed bewaarde historische gebouwen, traditionele boerderijen en verzorgde tuinen, het centrum van het dorp de dorpskern straalt een heel bijzondere charme uit. Hier tref je een warme dorpsgemeenschap waarin traditie en vooruitgang hand in hand gaan.

 

Het omringende landschap kenmerkt het landschap van Hoogstede. Uitgestrekte wandel- en fietspaden nodigen je uit om de charmante omgeving te verkennen. De gemeente biedt ook een verscheidenheid aan vrijetijdsvoorzieningen, zoals parken, speeltuinen en sportfaciliteiten die een actief gemeenschapsleven ondersteunen.

 

De levenskwaliteit in Hoogstede wordt benadrukt door de goed uitgebouwde infrastructuur. Winkels voor dagelijkse behoeften, gezellige cafés en restaurants helpen het stadscentrum nieuw leven in te blazen. Verbindingen met grotere steden in de regio worden ook verzekerd door de nabijheid van transportroutes.

 

Hoogstede is de ideale plek voor een ontspannen, natuurliefhebbend leven zonder afstand te hoeven doen van de gemakken van het moderne leven. De geslaagde symbiose van van het traditionele dorpsleven en de hedendaagse levenskwaliteit maakt deze gemeenschap tot een uitnodigend toevluchtsoord  dat even aantrekkelijk is voor gezinnen, natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wist je dat wij niet alleen huizen aan- en verkopen in Duitsland, maar je ook kunnen begeleiden bij het financieren en emigreren naar Duitsland? Alles onder één dak.

 

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten of overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief en informatief karakter. Koper wordt uiteraard in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te laten uitvoeren.

 

De makelaarskosten zijn voor rekening van de koper en bedragen 3,57% incl. BTW.

 

Het kopen van een huis is een belangrijke financiële beslissing, vooral als het om een aankoop in Duitsland gaat. Daarom moet je goed geïnformeerd zijn. Wij werken samen met het Euregio Finanz Center. Zij kunnen je alles vertellen over kopen en wonen in Duitsland.

 

 

Alle adviseurs spreken Nederlands en Duits.

 

 

(www.euregiofinanzcenter.de)

 

 

 

*****************************************DEUTSCH***********************************************

 

 

 

Beschreibung

 

Exklusive und gepflegte Penthousewohnung in Hoogstede, die ein modernes und komfortables Wohnen verspricht. Mit einer großzügigen Wohnfläche von etwa 76 m2 befindet sie sich in einem Mehrfamilienhaus mit insgesamt 12 Wohneinheiten und Bürofläche, verteilt auf drei Etagen.

Diese barrierefreie Penthousewohnung bietet die Möglichkeit des betreuten Wohnens, indem die Dienste der Bürgerhilfe Emlichheim Pflegeeinrichtungen gGmbH in Anspruch genommen werden können. So vereint sie die Vorzüge eines privaten Wohnraums mit den Annehmlichkeiten einer betreuten Wohnsituation. Der Zugang zur Wohnung erfolgt bequem per Fahrstuhl oder über die Treppe.

 

Das Innere besticht durch eine offene Raumgestaltung mit drei Zimmern und extra breiten Türen. Die hochwertige Ausstattung umfasst unter anderem ein Notrufsystem, Kunststofffenster mit Mehrfach-Kammersystem und Wärmeschutzverglasung sowie elektrische Rollos in grau.

Waschmaschine, Trockner, Kühlschrank und Gefrierschrank könnte man gemeinsam auf einem Podest stellen.

 

 

Aufteilung:

 

– Flur.

– Wohn- und Esszimmer mit Zugang auf die Dachterrasse

– Küche inkl. Einbauküche in der Farbe Magnolie

– Schlafzimmer mit Zugang auf die Dachterrasse

– Büro

– Bad mit ebenerdiger Dusche, WC, Waschbecken, Handtuchheizkörper und zusätzlich eine Fußbodenerwärmung mit RTL-Ventil

– Abstellraum

 

 

 

Besonders beeindruckend ist die U-förmige Dachterrasse mit Ausrichtung nach Süden, Westen und Osten. Zusätzlich steht ein Abstellraum im Keller von ca. 6 m2 zur Verfügung. Die Nutzung des Gemeinschaftsraumes im Erdgeschoss sowie des Fahrrad- und Mülltonnenraumes ist ebenfalls möglich.

 

Das Hausgeld für das Jahr 2024 beträgt 369,98 e. Der Miteigentumsanteil beläuft sich auf 103/1000 und umfasst das Sondereigentum an der Wohnung im Dachgeschoss inklusive Dachterrasse sowie des Abstellraumes im Kellergeschoss mit einer Gesamtfläche von 76,87 m2.

 

Die Penthousewohnung wird vermietet übergeben und bietet somit eine attraktive Investitionsmöglichkeit. In Bezug auf das laufende Mietverhältnis gilt gemäß § 566 des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB), dass der Kauf dieser Immobilie kein bestehendes Mietverhältnis unterbricht.

Gemäß dieser Bestimmung tritt der Käufer in die Rechte und Pflichten des Vermieters ein und übernimmt das bestehende Mietverhältnis unverändert.

 

 

 

Details zum Mietverhältnis:

 

– vermietet seit 01.03.2019

– €340,00 Euro IST-Kaltmiete.

– SOLL-Kaltmiete ca. €587,00 Euro.

– Verkäufer ist bereit die Differenz von €247,00 Euro auf Lebenszeit der aktuellen Mieterin (84 Jahre alt) zuzuzahlen, damit die ältere Dame wohnen bleiben darf.

(Die Vermieter stehen im Verwandtschaftsverhältnis zur Mieterin).

 

 

Ausstattung Beschreibung

 

Der Energieausweis ist in Bearbeitung.

 

 

Lage

 

Hoogstede, eine malerische Gemeinde in der Grafschaft Bentheim, Nordwestdeutschland, präsentiert sich als charmantes Fleckchen Erde, das eine harmonische Verbindung von ländlichem Flair und moderner Lebensqualität bietet. Die idyllische Lage, eingebettet in grüne Felder und sanfte Hügel, verleiht Hoogstede eine einzigartige Atmosphäre, die Ruhe und Entspannung verspricht.

 

Mit seinen gut erhaltenen historischen Gebäuden, traditionellen Bauernhöfen und gepflegten Gärten strahlt der Ortskern einen ganz besonderen Charme aus. Hier begegnet man einer herzlichen Dorfgemeinschaft, in der Tradition und Fortschritt Hand in Hand gehen.

 

 

Die umliegende Natur prägt das Landschaftsbild von Hoogstede. Weitläufige Wander- und Radwege laden dazu ein, die reizvolle Umgebung zu erkunden. Die Gemeinde bietet zudem eine Vielzahl von Freizeitmöglichkeiten, darunter Parks, Spielplätze und Sporteinrichtungen, die das aktive Gemeinschaftsleben unterstützen.

 

 

Die Lebensqualität in Hoogstede wird durch die gut ausgebaute Infrastruktur unterstrichen. Geschäfte des täglichen Bedarfs, gemütliche Cafés und Restaurants tragen zur Belebung des Ortskerns bei. Auch die Anbindung an größere Städte in der Region ist durch die Nähe zu Verkehrswegen gewährleistet.

 

 

In Hoogstede findet man den idealen Ort für ein entspanntes, naturverbundenes Leben, ohne auf die Annehmlichkeiten des modernen Alltags verzichten zu müssen. Die gelungene Symbiose aus traditionellem Dorfleben und zeitgemäßer Lebensqualität macht diese Gemeinde zu einem einladenden Rückzugsort, der gleichermaßen für Familien, Naturfreunde und Erholungssuchende attraktiv ist.

 

 

Neugierig geworden?

 

Rufen Sie uns an und vereinbaren Sie einen Termin für eine Besichtigung.

 

Diese Präsentation wurde mit Sorgfalt zusammengestellt. Trotzdem können aus eventuell falsch angegebenen Maßen, Flächen oder sonstigen Daten keine Rechte abgeleitet werden. Die Angaben sind rein indikativ und informativ. Der Käufer erhält selbstverständlich die Möglichkeit, bei Bedarf weitere Nachforschungen anzustellen.

 

Die Maklergebühren gehen zu Lasten des Käufers und belaufen sich auf 3,57% inkl. MwSt.

 

Alle Beraterinnen und Berater sprechen Niederländisch und Deutsch.

 

(www.euregiofinanzcenter.de)

 

Plattegronden

Plattegrond penthouse oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding
Locatie
Adres: Hauptstraße 22, 49846 Hoogstede, Duitsland
Straat: Hauptstraße 22
Postcode: 49846
Land: DE
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact over deze woning