Sandstraße 16 – 48455 Gildehaus / Bad Bentheim

gereserveerd
Object ID:
525.000 k.k.
01.01.1970
1139
Oppervlakte: 256
Structure: 12, waarvan 4 slaapkamers Kamers
Soort woning: Einfamilienhaus
Verwarming: C.V. ketel. Viesmann 2020. In eigendom
Kenmerken
Object kamer icoon Kamers: 12, waarvan 4 slaapkamers
Object badkamer icoon Badkamers: 2
Property size icon Oppervlakte: 256 m²
Woonlaag icoon Badkamervoorzieningen: Douche, ligbad, toilet, wastafel
Totale woonlagen icoon Woonlagen: 2
Bouwjaar icoon Bouwjaar: 1913, 2004 volledig gerenoveerd
Verwarming icoon Verwarming: C.V. ketel. Viesmann 2020. In eigendom
Soort object icoon Soort woning: Einfamilienhaus
Energielabel icoon Energielabel: C
Parkeren icoon Parkeren: Op eigen terrein
Inhoud icoon Inhoud: 716 m3
Aangeboden sinds icoon Aangeboden sinds: maart 12, 2024
Property area size icon Perceel: 1856 m²
Property garages icon Garage: 1 auto, parkeren op eigen terrein
Property garages size icon Tuinoppervlak: 1.200 m²
Extra ruimte icoon Extra ruimte: Houten tuinhuis / schuur
Voorzieningen
Air Conditioning
Balkon
Berging
Buiten Jacuzzi
Carport
CV-ketel
Dubbel glas
Garage
Glasvezel
Houten kozijnen
Houtkachel
Kelder
Kunststof kozijnen
Laadpaal
Mechanische ventilatie
Open haard
Overkapping
Paardenstallen
Pelletkachel
Rolluiken
Sauna
Schuur
Serre
Stadsverwarming
Veranda
Vijver
Vloerverwarming
Warmtepomp
Waterbron
Wintergarten
Zonneboiler
Zonnepanelen
Zonwering
Zwembad
Zwemvijver
Omschrijving

In het geliefde Gildehaus staat dit unieke’ Einfamilienhaus’  te koop. De woning is uniek gelegen op een zeer royaal en besloten kavel van 1856 m2. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1913. In 2004 is de woning volledig gerenoveerd, wat resulteert in een prachtige moderne woning met karakteristieke eigenschappen en een energielabel C. De woning is geschikt voor dubbele bewoning. De woning op de begane grond is levensloopbestendig.

 

De indeling is als volgt.

 

 

Begane grond

 

De begane grond is volledig ingericht als zelfstandige en levensloopbestendige woonruimte. In 2004 is de woning volledig gerenoveerd en uitgebouwd. De woonkamer is ruim en door de grote raampartijen heerlijk licht. Vanuit de woonkamer kijk je vrij uit over de parkachtige achtertuin. De keuken is ruim en voorzien van de noodzakelijke inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kun je via de schuifpui zo het terras van de achtertuin betreden. Er is naast een gastentoilet een ruime badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, toilet, wastafel en wasruimte op hoogte. De slaapkamer is zeer ruim en heeft middels een schuifpui ook toegang tot de tuin en het terras. Tevens is er aan de voorzijde nog een kamer die kan dienen als garderobe, doorloopkamer of kantoor. In deze kamer is ook nog een buitendeur naar de voorzijde/oprit geplaatst.

 

 

Eerste verdieping

 

De eerste verdieping is ingericht als zelfstandige bovenwoning. De eigen voordeur op de begane grond geeft toegang tot de hal. Je kunt met de vaste trap naar boven. Er zijn totaal 3 slaapkamers op de verdieping. Aan de voorzijde van de woning zijn twee (slaap)kamers en een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Een van deze slaapkamers heeft toegang tot het ruime dakterras dat heerlijk vrij uitkijkt over de achtertuin. Naast de slaapkamer is een badkamer met ligbad, toilet en wastafel gesitueerd. Vanuit de keuken is ook toegang tot het dakterras. Via de tweede gang bereik je de derde slaapkamer en de fantastische loft woonkamer. Grote raampartijen maken deze woonkamer uniek en licht. Via een vlizotrap is er toegang tot een grote zolder.

 

 

 

Kelder

 

De woning is deels onderkelderd. De kelder is droog en hier bevindt zich de cv-installatie en ook een toegang middels een ‘catacombe/spelerstunnel’ naar de achtertuin. Deze overdekte open kelderruimte is zeer geschikt voor houtopslag. De kelder kan als werkplaats of hobby ruimte gebruikt worden.

 

 

 

Oprit/Garage

 

Aan de voorzijde is er voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein. Minimaal 5 auto’s kunnen op eigen terrein geparkeerd worden.

De vrijstaande garage heeft de mogelijkheid om 1 auto te stallen. Kan ook als extra schuur dienen. De garage is voorzien van elektra.

 

 

Tuin/Buiten

 

Zeer ruime en groene achtertuin. Je zit hier door de begroeiing en de volwassen bomen beschut en privé. Diverse terras- en zitmogelijkheden zijn mogelijk. Hoogteverschil tussen de woning en de tuin geeft een speelse twist aan het huis.

 

 

Bijzonderheden

 

  • Woning geschikt voor dubbele bewoning­­­­­­
  • Woning met karakter, volledig gerenoveerd in 2004
  • Cv-installatie van Viessmann 2020 op aardgas. In eigendom
  • Energielabel C
  • Levensloopbestendige woning
  • Ruime en beschutte tuin
  • Uitvalswegen binnen enkele autominuten te bereiken.
  • Op 5 minuten gelegen van de Nederlandse grens.

 

 

Energieausweis: Etikett C – 82,0 kWh/(m2·a)

 

 

 

Over deze woning in Gildehaus

 

De woning is gelegen aan een van de oudste en meest geliefde straten van Gildehaus. De woning is uniek doordat deze in 2004 volledig gerenoveerd en geïsoleerd is. Dit resulteert in een woning met fraaie karakteristieke elementen en moderne eigenschappen. Een fantastische raampartij op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Een goedgekeurde houtkachel, van het merk Flamm met ingebouwde ventilator, geplaatst in de woonkamer die een zeer hoog rendement heeft en voor aangename en sfeervolle warmte zorgt.  De ruime parkachtige tuin maakt dat je volledig beschut zit en diverse zon- en schaduw terrassen kunt innemen. De straat grenst aan de toegang tot de Bürgergarten (bos) met 2 molens, een speeltuin en de uitkijk over de glooiende omgeving van Gildehaus en Bad Bentheim.

 

 

Vraagprijs voor deze woning is € 525.000, —

 

 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak voor bezichtiging. Wist je dat wij niet alleen huizen aan en verkopen in Duitsland maar u ook kunnen begeleiden bij het financieren en emigratie naar Duitsland. Alles onder 1 dak.

 

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten of overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief en informatief karakter. Koper wordt uiteraard in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te laten uitvoeren.

 

De makelaarskosten zijn voor rekening van de koper, deze bedragen 3,57% inkl. MwSt.

 

Het kopen van een woning is een belangrijke financiële beslissing. Zeker als het om een aankoop gaat in Duitsland. Laat je daarom goed voorlichten. Wij werken samen met Euregio Finanz Center. Zij kunnen je alles vertellen over kopen en wonen in Duitsland.

 

 

Alle adviseurs spreken Nederlands en Duits

 

 

www.euregiofinanzcenter.de

 

 

 

*******************************DEUTSCH*****************************

 

 

Im beliebten Gildehaus steht dieses einzigartige ‘Einfamilienhaus’ zum Verkauf. Die Immobilie befindet sich in einzigartiger Lage auf einem sehr großzügigen und privaten Grundstück von 1856 m2. Das Haus wurde ursprünglich im Jahr 1913 gebaut. Im Jahr 2004 wurde das Haus komplett renoviert, so dass ein schönes modernes Haus mit charakteristischen Merkmalen und Energielabel C entstanden ist. Das Haus ist für eine Doppelbelegung geeignet. Das Haus im Erdgeschoss ist lebenssicher.

 

Die Aufteilung ist wie folgt.

 

 

Erdgeschoss

 

 

Das Erdgeschoss ist komplett als eigenständiger und lebenssicherer Wohnraum ausgestattet. Im Jahr 2004 wurde das Haus komplett renoviert und erweitert. Das Wohnzimmer ist geräumig und dank der großen Fenster herrlich hell. Vom Wohnzimmer aus haben Sie einen ungehinderten Blick auf den parkähnlichen hinteren Garten. Die Küche ist geräumig und mit den notwendigen Geräten ausgestattet. Vom Wohnzimmer aus können Sie durch die Schiebetüren auf die Terrasse des hinteren Gartens gelangen. Neben einer Gästetoilette gibt es ein geräumiges Badezimmer mit Fußbodenheizung, begehbarer Dusche, Toilette, Waschbecken und Waschküche in der Höhe. Das Schlafzimmer ist sehr geräumig und hat ebenfalls Zugang zum Garten und zur Terrasse durch eine Schiebetür. An der Vorderseite befindet sich ein weiteres Zimmer, das als Garderobe, Durchgangszimmer oder Büro genutzt werden kann. Dieser Raum hat auch eine Außentür zur Vorderseite / Einfahrt.

 

 

Erster Stock

 

 

Die erste Etage ist als unabhängige Wohnung im Obergeschoss eingerichtet. Durch die private Eingangstür im Erdgeschoss gelangt man in den Flur. Sie können die feste Treppe benutzen, um die obere Etage zu erreichen. Auf dieser Etage befinden sich insgesamt drei Schlafzimmer. An der Vorderseite des Hauses befinden sich zwei (Schlaf-)Zimmer und ein Hauswirtschaftsraum mit Anschlüssen für Waschmaschine und Trockner. Eines dieser Schlafzimmer hat Zugang zu der geräumigen Dachterrasse mit Blick auf den hinteren Garten. Neben dem Schlafzimmer befindet sich ein Badezimmer mit Badewanne, Toilette und Waschbecken. Die Küche bietet ebenfalls Zugang zur Dachterrasse. Über den zweiten Flur erreichen Sie das dritte Schlafzimmer und das fantastische Loft-Wohnzimmer. Große Fenster machen dieses Wohnzimmer einzigartig und hell. Über eine Bodentreppe hat man Zugang zu einem großen Dachboden.

 

 

 

Untergeschoss

 

Das Haus ist teilweise unterkellert. Der Keller ist trocken und hier befindet sich die Zentralheizung und auch ein Zugang über eine ‘Katakombe/Spielertunnel’ zum hinteren Garten. Dieser überdachte offene Kellerbereich ist sehr gut geeignet für Holzlager. Der Keller kann als Werkstatt oder Hobbyraum genutzt werden.

 

 

Einfahrt/Garage

 

 

An der Vorderseite gibt es reichlich Platz zum Parken auf dem Privatgrundstück. Mindestens 5 Autos können auf dem Grundstück geparkt werden.

Die freistehende Garage bietet die Möglichkeit, 1 Auto zu parken. Sie kann auch als zusätzlicher Schuppen dienen. Die Garage ist mit einem Stromanschluss ausgestattet.

 

 

Garten/Außenbereich

 

 

Sehr geräumiger und grüner Hinterhof. Sie sitzen hier durch die Vegetation und die alten Bäume geschützt und privat. Verschiedene Terrassen- und Sitzmöglichkeiten sind möglich. Der Höhenunterschied zwischen dem Haus und dem Garten gibt dem Haus eine spielerische Note.

 

 

Einzelheiten

 

– Grundstück geeignet für Doppelbelegung
– Haus mit Charakter, komplett renoviert in 2004

– Erdgas-Zentralheizungsanlage Viessmann 2020, Eigentum

– Energielabel C
– Lebenssicheres Haus
– Geräumiger und geschützter Garten
– Anbindung an die Hauptverkehrsstraßen in wenigen Autominuten

– 5 Minuten von der niederländischen Grenze entfernt.

 

 

Energielabel: Etikett C – 82,0 kWh/(m2-a)

 

 

 

Über diese Immobilie in Gildehaus

 

 

Die Immobilie befindet sich in einer der ältesten und beliebtesten Straßen von Gildehaus. Die Immobilie ist einzigartig, da sie 2004 komplett renoviert und isoliert wurde. Das Ergebnis ist ein Haus mit schönen charakteristischen Elementen und modernen Merkmalen. Eine fantastische Fensterfront sowohl im Erdgeschoss als auch im ersten Stock. Ein bewährter Holzofen der Marke Flamm mit eingebautem Ventilator im Wohnzimmer, der einen sehr hohen Wirkungsgrad hat und für eine angenehme und stimmungsvolle Wärme sorgt. Der weitläufige, parkähnliche Garten ist komplett geschützt und bietet Ihnen mehrere Sonnen- und Schattenterrassen. Die Straße grenzt an den Eingang zum Bürgergarten (Wald) mit 2 Mühlen, einem Spielplatz und einem Blick über die hügelige Landschaft von Gildehaus und Bad Bentheim.

 

 

Der Angebotspreis für diese Immobilie beträgt € 525.000,–.

 

 

Neugierig geworden? Rufen Sie uns an, um einen Besichtigungstermin zu vereinbaren. Wussten Sie, dass wir nicht nur Häuser in Deutschland kaufen und verkaufen, sondern Ihnen auch bei der Finanzierung und Auswanderung nach Deutschland behilflich sein können. Alles unter einem Dach.

 

Diese Präsentation wurde mit Sorgfalt erstellt. Trotzdem können aus falsch angegebenen Maßen, Flächen oder sonstigen Daten keine Rechte abgeleitet werden. Die Angaben sind rein indikativ und informativ. Dem Käufer wird selbstverständlich die Möglichkeit gegeben, bei Bedarf weitere Erkundigungen einzuholen.

 

Die Maklergebühren gehen zu Lasten des Käufers und betragen 3,57% inkl. MwSt.

 

Der Kauf einer Immobilie ist eine wichtige finanzielle Entscheidung. Vor allem, wenn es sich um einen Kauf in Deutschland handelt. Seien Sie deshalb gut informiert. Wir arbeiten mit dem Euregio Finanz Center zusammen. Sie können Ihnen alles sagen, was Sie über den Kauf und das Leben in Deutschland wissen müssen.

 

 

Alle Berater sprechen Niederländisch und Deutsch.

 

www.euregiofinanzcenter.de

 

Virtuele rondleiding
Plattegronden

Begane grond 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Begane grond 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Verdieping 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Verdieping 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Tuin 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Tuin 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding
Locatie
Adres: Sandstraße 16, 48455 Bad Bentheim, Duitsland
Straat: Sandstraße 16
Postcode: 48455
Land: DE
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact over deze woning