Schillerstraße 2 – 48607 Ochtrup

nieuw te koop
Object ID:
662.500 k.k.
01.01.1970
242
Oppervlakte: 142 + 121 m2(kelder)
Structure: 6 waarvan 2 slaapkamers Kamers
Soort woning: Bungalow, vrijstaand
Verwarming: CV ketel Buderus 2021 en Hybride Haier Multisplit unit.
Kenmerken
Object kamer icoon Kamers: 6 waarvan 2 slaapkamers
Object badkamer icoon Badkamers: 2
Property size icon Oppervlakte: 142 + 121 m2(kelder) m²
Woonlaag icoon Badkamervoorzieningen: Douche, ligbad, wastafel, toilet, verwarming
Totale woonlagen icoon Woonlagen: 1 woonlaag
Bouwjaar icoon Bouwjaar: 1976
Verwarming icoon Verwarming: CV ketel Buderus 2021 en Hybride Haier Multisplit unit.
Soort object icoon Soort woning: Bungalow, vrijstaand
Energielabel icoon Energielabel: E - 136,00 kWh(m2.a)
Parkeren icoon Parkeren: Op eigen terrein, Openbaar parkeren
Inhoud icoon Inhoud: 766 m3
Aangeboden sinds icoon Aangeboden sinds: 16 mei 2024
Property area size icon Perceel: 786 m²
Property garages icon Garage: Afgesloten carport
Property garages size icon Tuinoppervlak: Tuin rondom m²
Extra ruimte icoon Extra ruimte: 2 Bijgebouwen (16 m2 & 28m2)
Voorzieningen
Air Conditioning
Balkon
Berging
Carport
CV-ketel
Dubbel glas
Garage
Glasvezel
Houten kozijnen
Houtkachel
Kelder
Kunststof kozijnen
Laadpaal
Mechanische ventilatie
Open haard
Overkapping
Paardenstallen
Pelletkachel
Rolluiken
Sauna
Schuur
Serre
Stadsverwarming
Veranda
Vijver
Vloerverwarming
Warmtepomp
Waterbron
Wintergarten
Zonneboiler
Zonnepanelen
Zonwering
Zwembad
Zwemvijver
Omschrijving

Deze zeer fraaie en luxe bungalow in Ochtrup staat te koop. De woning is doorlopend gerenoveerd en werkelijk van alle gemakken voorzien. Naast het feit dat dat de woning ruim en smaakvol gerenoveerd is, voel je je hier vanaf moment 1 thuis. Levensloopbestendig en klaar voor de toekomst. De woning heeft een woonoppervlakte op de begane grond van ca. 142 m2, maar is daarnaast ook nog eens volledig onder keldert.

 

 

De indeling is als volgt.

 

Begane grond

 

 

Vanuit de voordeur bereik je de lichte hal met toegang tot de woonkamer en de slaapkamers. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken. De woonkamer heeft een sfeervolle en goedgekeurde design houtkachel die eenvoudig de woonkamer op aangename temperatuur brengt. Rondom raampartijen maken de woning zeer licht. Als verlengstuk voor de woonkamer is er een heerlijke serre die je in de winter volledig kunt afsluiten. Zomers kun je alles heerlijk openzetten. Een prachtig verlengstuk van de woonkamer.

 

De hoofdslaapkamer is ruim voorzien van een airco en heeft een badkamer en-suite en is van alle gemakken voorzien.

 

De tweede slaapkamer of de gastenkamer is een lichte en ruime kamer. Deze kamer is ook voorzien van een airco unit. De tweede badkamer is voorzien van ligbad met een wastafel. Gastentoilet is separaat van de tweede badkamer ingericht.

 

Alle vertrekken zijn hoogwaardig en modern afgewerkt.

 

 

Kelder

 

 

De woning is volledig onder keldert waardoor deze woning dezelfde woonoppervlakte nogmaals onder de woning heeft. Ideaal voor mensen die veel ruimte nodig hebben of hobby’s die veel ruimte vragen. De vaste trap vanuit de keuken geeft toegang tot een voorkamer die doorloop geeft naar alle verdere vertrekken in de kelder. Hier is een ruimte ingericht voor de wasmachine en droger, maar ook een wasbak om beneden een extra keukenblok te plaatsen. De kelder is ook van buiten bereikbaar met een solide stenen trap.

De aparte stookruimte bevindt zich ook in de kelder. Hier is de nieuwe c.v.-ketel met brandstofcel geplaatst. Het is een c.v.-ketel van Buderus uit 2021 die gekoppeld is aan een brandstofcel (BlueGen BG 15) die nu nog gas omzet naar elektriciteit, maar volledig geschikt is om in de toekomst over te gaan op waterstof. Tevens is er ondersteuning van de Hybride Haier Multisplit unit 4,0 kW die warmte en koeling regelt in de slaapkamers. Hierover zal tijdens een bezichtiging volledige uitleg gegeven worden.

 

Zolder

 

 

De zolder is bereikbaar met een vlizotrap en geschikt om nog extra spullen op te bergen.

 

 

Oprit

 

 

De oprit geeft ruimte voor 1 auto en er is tevens ruimte om nog een auto onder, afsluitbare, carport te parkeren. Hier bevindt zich tevens de houtopslagruimte die overdekt is en voldoende ventileert zodat het hout goed kan drogen.

 

 

Tuin/Buiten

 

 

De sfeervolle voortuin geeft de woning een extra fraai aangezicht. De achtertuin is een echte leeftuin, deze is ruim en zeer sfeervol ingericht met diverse hoekjes om te kunnen zitten. Enkele sfeerimpressies zijn aan de presentatie toegevoegd.

Er is een elektrische sauna in de tuin voor de heerlijke wellness momenten. Deze is geschikt voor 2 personen.

Buiten staan nog twee bijgebouwen, een tuinhuis van ca. 16 m2 en het tweede bijgebouw die momenteel dienen als kantoor en atelier. Deze is intern gescheiden, en heeft een oppervlakte van ca. 28m2.

 

 

Highlights

 

 

 • Vrijstaande woning in het geliefde Ochtrup
 • Rustige en groene straat
 • Woning met karakter van het bouwjaar 1976
 • Woning is doorlopend gerenoveerd
 • Cv-installatie van Buderus 2021, met Blue-gen brandstofcel, volledig eigendom
 • Energielabel E
 • Waterontharder
 • Alle faciliteiten op loopafstand
 • Woning is volledig onder keldert.

 

 

Binnen ca. 15-20 minuten in Nederland en binnen enkele autominuten op de uitvalswegen.

 

 

Energieausweis: Etikett E – 136,00 kWh/(m2·a)

 

 

Vraagprijs voor deze woning is € 662.500, —

 

 

Over Ochtrup

 

De ongeveer 20.000 inwoners van Ochtrup wonen in de kernstad en in twee kleine wijken. Zij genieten van HET GOEDE LEVEN met een stedelijk cultureel aanbod en vele sport- en recreatiemogelijkheden in de groene omgeving. In het stadscentrum zijn nog veel historische gebouwen te vinden die ons doen herinneren aan de geschiedenis van de stad als aardewerk- en textielstad. Ten Noorden van het centrum ligt een groot park en ten oosten de wel bekende Designer Outlet.

Ochtrup ligt in het noordwesten van Münsterland, grote steden als Enschede, Steinfurt, en Münster liggen in de nabije omgeving. Het is een echte fietsregio in zowel de stad als op het platteland.

 

 

Nieuwsgierig geworden?

 

 

Bel ons voor het maken van een afspraak voor bezichtiging. Wist je dat wij niet alleen

huizen aan en verkopen in Duitsland maar u ook kunnen begeleiden bij het financieren en emigratie naar

Duitsland. Alles onder 1 dak.

 

 

Deze presentatie is met zorg samengesteld, ondanks dat kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel

foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten of overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief en

informatief karakter. Koper wordt uiteraard in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te laten

uitvoeren.

 

De makelaarskosten zijn voor rekening van de koper en bedragen 3,57 % incl. BTW.

 

Het kopen van een huis is een belangrijke financiële beslissing. Vooral als het om een aankoop in Duitsland gaat. Daarom moet je goed geïnformeerd zijn. Wij werken samen met het Euregio Finanz Center. Zij kunnen je alles vertellen over kopen en wonen in Duitsland.

 

 Alle adviseurs spreken Nederlands en Duits.

 

www.euregiofinanzcenter.de

 

 

*** DEUTSCH ***

 

Objektbeschreibung

 

 

Dieser sehr schöne und luxuriöse Bungalow in Ochtrup ist zu verkaufen. Das Haus wurde komplett renoviert und ist wirklich mit allem Komfort ausgestattet. Abgesehen davon, dass es geräumig und geschmackvoll renoviert ist, werden Sie sich hier vom ersten Moment an wie zu Hause fühlen. Lebenssicher und bereit für die Zukunft. Die Immobilie hat eine Wohnfläche im Erdgeschoss von ca. 142 m2, ist aber auch voll unterkellert.

 

 

 

Erdgeschoss

 

 

Von der Eingangstür aus gelangt man in die helle Diele mit Zugang zum Wohnzimmer und den Schlafzimmern. Das Wohnzimmer ist geräumig und hat eine offene Küche. Das Wohnzimmer verfügt über einen attraktiven und bewährten Designer-Holzofen, der das Wohnzimmer leicht auf eine angenehme Temperatur bringt. Die Fenster rundherum machen das Haus sehr hell. Als Erweiterung des Wohnzimmers gibt es einen schönen Wintergarten, den Sie im Winter komplett schließen können. Im Sommer können Sie alles wunderbar öffnen. Eine schöne Erweiterung des Wohnzimmers.

 

Das Hauptschlafzimmer ist geräumig, hat eine Klimaanlage und ein eigenes Badezimmer und ist komplett ausgestattet.

 

Das zweite Schlafzimmer oder Gästezimmer ist ein helles und geräumiges Zimmer. Auch dieses Zimmer ist mit einer Klimaanlage ausgestattet. Das zweite Badezimmer hat eine Badewanne mit Waschbecken. Die Gästetoilette ist vom zweiten Badezimmer getrennt.

 

Alle Räume sind hochwertig und modern ausgestattet.

 

Untergeschoss

 

 

Das Haus ist voll unterkellert, so dass diese Immobilie noch einmal den gleichen Wohnraum unter dem Haus bietet. Ideal für Menschen, die viel Platz benötigen oder Hobbys, die viel Platz benötigen. Von der Küche aus gelangt man über eine feste Treppe in einen Vorraum, von dem aus man alle weiteren Räume im Untergeschoss erreicht. Hier gibt es einen Raum für die Waschmaschine und den Trockner sowie eine Spüle, um eine zusätzliche Küchenzeile im Untergeschoss aufzustellen. Der Keller ist auch von außen über eine massive Steintreppe erreichbar.

Der separate Heizungsraum befindet sich ebenfalls im Untergeschoss. Hier ist der neue Zentralheizungskessel mit Brennstoffzelle installiert. Es handelt sich um einen Buderus-Heizkessel aus dem Jahr 2021, der mit einer Brennstoffzelle (BlueGen BG 15) verbunden ist, die derzeit Gas in Strom umwandelt, in Zukunft aber auch auf Wasserstoff umgestellt werden kann. Unterstützung gibt es auch von der Hybrid-Haier-Multisplit-Einheit 4,0 kW, die Wärme und Kälte in den Schlafzimmern steuert. Dies wird bei einer Besichtigung ausführlich erklärt.

 

Dachboden

 

 

Der Dachboden ist über eine Bodentreppe erreichbar und eignet sich für die Lagerung zusätzlicher Gegenstände.

 

 

Einfahrt

 

 

Die Einfahrt bietet Platz für 1 Auto und es gibt auch Platz für ein weiteres Auto unter einem abschließbaren Carport. Hier befindet sich auch der Holzlagerraum, der überdacht und ausreichend belüftet ist, damit das Holz gut trocknen kann.

 

 

Garten/Außenbereich

 

Der attraktive Vorgarten verleiht dem Haus ein besonders attraktives Aussehen. Der hintere Garten ist ein echter Wohngarten, er ist geräumig und sehr geschmackvoll eingerichtet mit verschiedenen Sitzecken. Einige stimmungsvolle Eindrücke wurden der Präsentation hinzugefügt.

Für wunderbare Wellness-Momente gibt es im Garten eine elektrische Sauna. Sie ist für 2 Personen geeignet.

Im Außenbereich befinden sich zwei weitere Nebengebäude, ein Gartenhaus von ca. 16 m2 und das zweite Nebengebäude, das derzeit als Büro und Werkstatt dient.Dieses ist intern getrennt und hat eine Fläche von ca. 28 m2.

 

 

 

Highlights

 

 

 • Freistehendes Haus im beliebten Ochtrup
 • Ruhige und grüne Straße
 • Immobilie mit Charakter aus dem Jahr 1976
 • Das Haus wurde komplett renoviert
 • Eigene Zentralheizung Buderus 2021 mit Blue-gen Brennstoffzelle
 • Energielabel E
 • Wasserenthärter
 • Alle Einrichtungen zu Fuß erreichbar
 • Die Immobilie ist vollständig unterkellert.

 

In ca. 15-20 Minuten in den Niederlanden und in wenigen Autominuten auf den Ausfallstrassen.

 

 

Energieausweis: Etikett E – 136,00 kWh/(m2-a)

 

 

Preisvorstellung für diese Immobilie ist €662.500, —

 

Neugierig geworden?

 

 

Rufen Sie uns an, um einen Besichtigungstermin zu vereinbaren auf +31 53 209 3000

 

 

Sonstiges:

 

 

Abweichungen, Irrtümer und Änderungen sind vorbehalten. Alle Angaben ohne Gewähr! Eine Haftung ist ausgeschlossen. Obige Daten beruhen auf Angaben des Verkäufers, für die Richtigkeit bzw. für die Vollständigkeit wird keine Gewähr übernommen. Beim Erwerb dieses Objektes fällt eine Käuferprovision in Höhe von 3,57% inkl. MwSt. an. Diese Provision ist fällig und zahlbar bei Vertragsunterschrift.

 

 

Beim Wechsel des Eigentümers oder bei bestimmten Sanierungs-/Modernisierungsarbeiten ist eine Energieberatung verpflichtend (i. d. R. kostenlos über die Verbraucherzentrale). Insbesondere ist auch eine weiterführende Beratung/Information bei den gesetzlichen Bestimmungen zum Heizungstausch oder zu Nachrüstpflichten empfehlenswert.

 

 

Die Nutzung und Wohn-/Nutzflächenangaben sowie Pläne sind baurechtlich nicht überprüft. Alle Angaben beruhen auf Informationen vom Eigentümer bzw. Vermieter. Bei den aufbereiteten Grundrissen handelt es sich um beispielhafte und unverbindliche Illustrationen.

 

 

 

Virtuele rondleiding
Plattegronden

Begane grond 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Begane grond 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Kelder 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Kelder 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Tuin 2D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding

Tuin 3D oppervlakte: kamers: badkamers:

Plattegrond afbeelding
Locatie
Adres: Schillerstraße 2, 48607 Ochtrup, Duitsland
Straat: Schillerstraße 2
Postcode: 48607
Land: DE
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Contact over deze woning